AZ ALKUSZ SZEREPE
 

A Magyarországon bejegyzett biztosítók kínálatából az alkusz kiválasztja a megbízója igényeinek legmegfelelőbb módozatokat, vagy speciális új terméket készíttet.
Hasonlóan a pénzügyi tevékenységhez, lényegében biztosításban is az adott megbízó arculatának legmegfelelőbb portfóliót készíti el az alkusz.

A gazdasági-társadalmi környezet gyors és sokirányú változása kapcsán a biztosítási piac is átalakult, sokszínűvé vált.

A hazai biztosítási piacon jelenleg működő biztosítók több száz biztosítási terméket, módozatot kínálnak a gazdálkodó szervezetek, intézmények, önkormányzatok és magán személyek részére egyaránt. A biztosítás területén történő változásokat nehéz folyamatosan figyelemmel kísérni.

Cégünk a módozatok és biztosító társaságok színes palettáján, a tájékozódásban, a helyes irányú, szakmailag megalapozott döntések előkészítésében nyújt folyamatos szakmai segítséget. Megbízás esetén ellátjuk ügyfeleink teljes körű biztosítási képviseletét.

A biztosító társaságok az egyes biztosítási módozatok kidolgozásánál a közvetítő díját (biztosítási ügynök, alkusz) a költségek között bekalkulálták, így szolgáltatásunk ügyfeleink számára díjmentes.